## **BUDGET ESTIMATES TIMETABLE 2010**

Date	Committee A	Committee B
28 June 2010	Premier – Total 7 hours 8.30-10.30am DPAC – 2 hrs 10.30-12.30pm Innovations Science & Tech – 2 hrs 1.30pm -4.30pm DPAC – 3 hrs	Lara Giddings – Total 8 hours 9.00-11.30am Attorney-General/Justice – 2.5hrs 11.30-12.30pm & 2.00-4.30pm Infrastructure – 3.5hrs 4.30pm-6.30pm Economic Dev – 2hrs
29 June 2010	Michael Aird – Total 7 hours 9.00am-1.00pm & 2.00pm-4.00pm Treasury – 6hrs 4.00pm-5.00pm Industry – 1hr	Bryan Green – Total 10 hours 8.30am-12.00noon Primary Industries & Water – 3.5hrs 12.00noon-1.00pmLocal Govt – 1hr 2.00-3.00pm Planning – 1hr 3.00-4.00pm Racing & Vet Affairs – 1hr 4.00pm-5.30pm Resources – 1.5hrs 5.30pm-7.30pm Energy – 2hrs
30 June 2010	David O'Byrne – Total 7 hours  9.00am-1.00pm Env/Pks/Heritage –  4hrs  2.00PM-3.00Ppm - Workplace Relations – 1hr  3.00pm-5.00pm Arts/Sport &  Rec/Hospitality – 2hrs	Lin Thorp – Total 9 hours 9.00am-11.00am Children – 2hr 11.00am-1.00pm and 2.00pm-4.00pm Education & Skills – 4hrs 4.00pm – 7.00pm Police & Emergency Mgmt – 3hrs
1 July 2010	Michelle O'Byrne – Total 8 hours 9.00am-11.00am Tourism – 2hrs 11.00am-1.00pm & 2.00pm-6.00pm Health – 6hrs	Nick McKim – Total 7 hours 8.30am-11.00am Human Services – 2.5hrs 11.00am-1.00pmTransport & Climate – 2hr 2.00pm-3.00pm Corrections – 1hr 3.00pm-4.30pm Community Dev & Consumer Protection– 1.5hrs